beeld | geluid | expert

Magnat Signature 505 per stuk Vloerstaande speaker

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over beeld | geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Magnat Signature 505 per stuk Vloerstaande speaker (Magnat-Signature-505-per-stuk-Vloerstaande-speaker372571004)

De Magnat Signature 505 is een slanke Hifi speaker met 3.5-weg componenten. Dankzij de geïntegreerde basreflextechnologie en de dual tweeter met twee fmax domes krijg je met de 505 het perfecte geluid die je van Magnat mag verwachten. De voordelen van de Magnat Signature 505: * 3, 5-weg luidspreker met basreflextechnologie * Spikes voor veilige positionering en akoestische ontkoppeling * 1, 2-inch dome-tweeter geeft extra surround sound * Frequentierespons van 24 tot 53.000 Hz * Ook ideaal voor gebruik in een home cinema-configuratie Ontdek de meest lage en hoge tonen De Signature 505 is de compactere van de twee staande luidsprekers, maar bereikt nog steeds een behoorlijke hoogte van 930 mm. Het is uitgerust met de Hi-Res gecertificeerde dubbele tweetermodule met twee fmax-domes en beschikt ook over een 170 mm bas-midrange-unit en nog een 170 mm woofer. Het resultaat is dat deze speaker de meest lage en hoge tonen bereikt van 24 tot 53.000 Hz. Veilige positionering en multifunctioneel gebruik De spikes die bij het pakket worden geleverd, zorgen niet alleen voor een veilige positionering van de Signature 505, ze kunnen ook worden gebruikt voor akoestische ontkoppeling. Naast gebruik als stereoluidspreker past de Signature 505 qua geluid net zo uitstekend in een home cinema-systeem.


sterren: onbekendEUR: 449.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, beeld, geluid, expert, magnat, signature, vloerstaande, speaker, magnat, signature, vloerstaande, speaker372571004, demagnat, signature, slanke, speaker, componenten., dankzij, gentegreerde, basreflextechnologie, tweeter, domes, krijg, perfecte, geluid, magnat, verwachten.de, voordelen, magnat, signature, luidspreker, basreflextechnologie, spikes, veilige, positionering, akoestische, ontkoppeling, tweeter, geeft, extra, surround, sound, frequentierespons, 53.000, ideaal, gebruik, cinema, configuratieontdek,