beeld | geluid | expert

Albrecht DR 463 Hybride radio Grijs

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over beeld-|-geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Albrecht DR 463 Hybride radio Grijs (Albrecht-DR-463-Hybride-radio-Grijs372580148)

Met de Albrecht DR 463 maak je van elk audiostysteem een hybride radio met bluetoothmogelijkheden. Deze handige adapter is in een handomdraai geïnstalleerd en geeft jou de mogelijkheid om te genieten van meer dan 25.000 radiozenders via het internet, van kristalhelder en storingsvrije radio via DAB+ en van jouw favoriete muziek via bluetoothstreaming. Heb je al een goede stereo-installatie en wil je die helemaal klaarmaken voor de jaren 20, dan is de Albrecht DR 463 de adapter voor jou. Voordelen van de Albrecht Dr 463 * FM- & DAB+-radio/li> * 250 geheugenslots voor internetradio * Toont weersvoorspellingen * Spotify Connect Albrecht DR 463: elke radio digitaal Je hebt alleen een internetverbinding en een wifi-router nodig. De zendernamen, zenderinformatie en de tijd zijn in één oogopslag af te lezen op het kleurendisplay. De INFO-knop geeft u meer informatie over bit- en samplefrequentie, codec, genre, locatie en datum. Bovendien kunnen muziekgegevens wordenEUR: 92.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, beeld, geluid, expert, albrecht, hybride, radio, grijs, albrecht, hybride, radio, grijs372580148, albrecht, audiostysteem, hybride, radio, bluetoothmogelijkheden., handige, adapter, handomdraai, genstalleerd, geeft, mogelijkheid, genieten, 25.000, radiozenders, internet, kristalhelder, storingsvrije, radio, favoriete, muziek, bluetoothstreaming., goede, stereo, installatie, helemaal, klaarmaken, jaren, albrecht, adapter, voordelen, albrecht, radioli, geheugenslots, internetradio, toont, weersvoorspellingen,