beeld | geluid | expert

Albrecht DR 52 CA DAB radio Zwart

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over beeld-|-geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Albrecht DR 52 CA DAB radio Zwart (Albrecht-DR-52-CA-DAB-radio-Zwart372580138)

Ontdek de veelzijdigheid van de Albrecht DR 52 CA Zwart, een digitale radio die jouw luisterervaring naar een hoger niveau tilt. Met ondersteuning voor DAB, DAB+ en FM frequentiebanden, biedt deze radio je een breed scala aan stations om uit te kiezen. De zwarte kleur en het strakke design zorgen ervoor dat het in elke kamer van je huis past, terwijl de digitale volumeregeling je de controle geeft over hoe luid je jouw muziek of programma&aposs wilt horen. De externe antenne zorgt voor een uitstekende ontvangst, zodat je altijd kunt genieten van heldere en storingsvrije uitzendingen. De Albrecht DR 52 CA is niet alleen een radio het is ook uitgerust met een geïntegreerde klok, geluidsalarmen en een handige slaaptimer, waardoor het een perfecte nachtkastje compagnon is. Bediening op afstand is mogelijk dankzij de meegeleverde afstandsbediening, en met de helderheidsregeling pas je het display aan naar jouw voorkeur. De radio werkt zowel op AC als op batterijen, waarbij twee AAA-batterijenEUR: 75.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, beeld, geluid, expert, albrecht, radio, zwart, albrecht, radio, zwart372580138, ontdek, veelzijdigheid, albrecht, zwart, digitale, radio, luisterervaring, hoger, niveau, tilt., ondersteuning, frequentiebanden, biedt, radio, breed, scala, stations, kiezen., zwarte, kleur, strakke, design, zorgen, ervoor, kamer, terwijl, digitale, volumeregeling, controle, geeft, muziek, programmaaposs, horen., externe, antenne, zorgt, uitstekende, ontvangst,