beeld | geluid | expert

Albrecht DR 865 Senior DAB radio Zwart

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over beeld-|-geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Albrecht DR 865 Senior DAB radio Zwart (Albrecht-DR-865-Senior-DAB-radio-Zwart372586859)

De Albrecht DR 865 Senior is een DAB radio die zeer eenvoudig te bedienen is met bijvoorbeeld de meegeleverde afstandsbediening. Met zijn retro uitstraling is dit apparaat een echte eyecatcher in jouw huis. Voordelen van de Albrecht DR 865 Senior * Gebruiksvriendelijk * Krachtige klank * Bluetooth bereik van 20 meter Albrecht DR 865 Senior Met de Albrecht DR 865 Senior creƫer je gezelligheid in jouw omgeving. Vanwege zijn compacte formaat is de radio makkelijk te verplaatsen. De instellingen en het gebruik zijn eenvoudig, daardoor is het een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Het kleuren display is extra groot en is dus gemakkelijk af te lezen. De ruisvrije digitale radio heeft naast DAB+ veel meer verschillende stations die je kunt activeren. Bij de levering zit er ook een afstandsbediening waarmee je de radio kunt bedienen vanaf een langere afstand. Dankzij zijn retro uitstraling en moderne houten behuizing is de radio een echte eyecatcher in jouw huishouden. Het is nietEUR: 139.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, beeld, geluid, expert, albrecht, senior, radio, zwart, albrecht, senior, radio, zwart372586859, albrecht, senior, radio, eenvoudig, bedienen, bijvoorbeeld, meegeleverde, afstandsbediening., retro, uitstraling, apparaat, echte, eyecatcher, huis.voordelen, albrecht, senior, gebruiksvriendelijk, krachtige, klank, bluetooth, bereik, meteralbrecht, seniormet, albrecht, senior, creer, gezelligheid, omgeving., vanwege, compacte, formaat, radio, makkelijk, verplaatsen., instellingen, gebruik,