computer | expert

Epson 104 - Ecotank Inkt Paars

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Epson 104 - Ecotank Inkt Paars (Epson-104---Ecotank-Inkt-Paars372565633)

Dagelijkse afdruktaken U kunt erop vertrouwen dat deze inktserie met vierkleuren dye-inkten een betrouwbare en probleemloze oplossing biedt, ongeacht of u huiswerk voor school of vliegtickets afdrukt. Verlaag de inktkosten Op zoek naar een uitzonderlijk betaalbare afdrukoplossing? Met de eerste inktset die wordt meegeleverd met de printer kunt u gemiddeld 90% besparen op de inktkosten2. De inktset is niet alleen betaalbaar, maar het is ook ronduit indrukwekkend hoeveel pagina&aposs u kunt afdrukken met slechts één set: tot 4500 pagina&aposs in zwart-wit en 7500 in kleur1. Speciaal ontworpen voor gebruiksgemak De inktflessen van Epson zijn eenvoudiger in gebruik dan ooit dankzij het ontwerp van de volgende generatie. De nieuw ontwikkelde flessen zorgen voor navullen zonder geknoei en zijn zo ontworpen dat u alleen met de juiste kleur inkt kunt navullen. Het originele artikel Geniet van probleemloos en betrouwbaar afdrukken met originele inkten van Epson. Wij investeren in uitgebreid onderzoek en high-tech productiefaciliteiten, en onderwerpen onze producten aan een strikt testprogramma om u te kunnen voorzien van een product van de hoogste kwaliteit.


sterren: Expensive

EUR: 12.70

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, computer, expert, epson, ecotank, paars, epson, ecotank, paars372565633, dagelijkse, afdruktaken, vertrouwen, inktserie, vierkleuren, inkten, betrouwbare, probleemloze, oplossing, biedt, ongeacht, huiswerk, school, vliegtickets, afdrukt., verlaag, inktkosten, uitzonderlijk, betaalbare, afdrukoplossing, eerste, inktset, wordt, meegeleverd, printer, gemiddeld, besparen, inktkosten2., inktset, alleen, betaalbaar, ronduit, indrukwekkend, hoeveel, paginaaposs, afdrukken, slechts, paginaaposs, zwart,