gaming | alternate

ACT Connectivity Monitorarm office, op voet met gasveer, crossbar, 2 schermen

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over gaming te vinden: waaronder alternate en specifiek ACT Connectivity Monitorarm office, op voet met gasveer, crossbar, 2 schermen (ACT-Connectivity-Monitorarm-office-op-voet-met-gasveer-crossbar-2-schermen1873559)

Creëer een ergonomische en ruimtebesparende werkplek door gebruik te maken van de AC8332 Monitor Bureausteun op voet. Plaats de monitorsteun op een bureau en bevestig twee schermen tot 27” en 6kg met behulp van het beeldschermmontagesysteem. De monitorsteun is ideaal voor flexwerkplekken omdat de kijkhoogte eenvoudig met een gasveer kan worden aangepast. De monitoren kun je aanpassen door deze te kantelen, te roteren of te zwenken. De kabels zijn netjes weg te werken met het handige kabelmanagementsysteem. Ideaal voor flexibele werkplekken door het gasveersysteem De AC8332 Monitor Bureausteun is ideaal voor gebruik op flexibele werkplekken. De steun is eenvoudig in hoogte verstelbaar zonder gereedschap. Gebruik de hendel om het gasveersysteem te ontgrendelen en vergrendelen. Door de schermen te kantelen, roteren of te zwenken creëer je de meest ergonomische werkhouding waardoor je de kans op nek-, rug- en schouderklachten verkleint. Kabels zijn netjes weg te werken dankzij het handige kabelmanagementsysteem. Handig beeldschermmontagesysteem Dankzij het handige beeldschermmontagesysteem bevestig je zelf de monitoren op de stand. De steun heeft VESA 75x75 en 100x100.EUR: 94.90

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, gaming, alternate, connectivity, monitorarm, office, gasveer, crossbar, schermen, connectivity, monitorarm, office, gasveer, crossbar, schermen1873559, creer, ergonomische, ruimtebesparende, werkplek, gebruik, maken, ac8332, monitor, bureausteun, voet., plaats, monitorsteun, bureau, bevestig, schermen, behulp, beeldschermmontagesysteem., monitorsteun, ideaal, flexwerkplekken, omdat, kijkhoogte, eenvoudig, gasveer, worden, aangepast., monitoren, aanpassen, kantelen, roteren, zwenken., kabels, netjes,