televisie | expert

Cavus WMU200 TV beugel

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over televisie te vinden: waaronder expert en specifiek Cavus WMU200 TV beugel (Cavus-WMU200-TV-beugel372500929)

De WMU200 is een slim low-profile TV beugel van CAVUS. Met de muursteun kunt u televisies ophangen met een inchmaat van 15-inch tot en met 37-inch. De beugel is ook geschikt voor het design van ultra dunne flat panel televisies. Het maximale gewicht van de televisie is 30 kg, de minimale afstand tot de muur is 18 mm en de maximale afstand tot de muur is 30 mm. De TV beugel bestaat uit 2 delen voor eenvoudige installatie.


sterren: onbekend

EUR: 24.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, televisie, expert, cavus, wmu200, beugel, cavus, wmu200, beugel372500929, wmu200, profile, beugel, cavus., muursteun, televisies, ophangen, inchmaat, inch., beugel, geschikt, design, ultra, dunne, panel, televisies., maximale, gewicht, televisie, minimale, afstand, maximale, afstand, beugel, bestaat, delen, eenvoudige, installatie., bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, alles, televisie, vinden, waaronder, expert, specifiek, cavus,