verzorging | expert

Dreamland 16721 Elektrische deken

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Dreamland 16721 Elektrische deken (Dreamland-16721-Elektrische-deken372579218)

De Dreamland 16721 elektrische deken houd jou heerlijk warm tijdens koude winterse nachten. Het 1-persoons deken heeft een vermogen van 150 watt en heeft de volgende afmetingen: 150 x 80 cm. Je kunt hem op 6 warmtestanden instellen en met een timer van 1, 3 of 9 uur automatisch laten uitschakelen. Het deken is voorzien van intelliheat technologie, waardoor de gekozen temperatuur automatisch aan de verschillende gebruikswijzen worden aanpast, om het gewenste comfort voortdurend te behouden. Hij is gemaakt van polyester en heeft elastiek voor bevestiging aan het matras. De schakelaar is afneembaar en daardoor kan hij ook in de wasmachine gewassen worden. Het deken is beveiligt tegen oververhitting en heeft een geavanceerde beveiliging die aan de sterkste veiligheidsstandaards voldoet. Voordelen van de Dreamland 16721 * 150 watt vermogen * 1-persoons deken * 6 warmtestanden * Timer voor 1, 3 of 9 uur


sterren: Cheapest

EUR: 65.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, verzorging, expert, dreamland, 16721, elektrische, deken, dreamland, 16721, elektrische, deken372579218, dreamland, 16721, elektrische, deken, heerlijk, tijdens, koude, winterse, nachten., persoons, deken, heeft, vermogen, heeft, volgende, afmetingen, warmtestanden, instellen, timer, automatisch, laten, uitschakelen., deken, voorzien, intelliheat, technologie, waardoor, gekozen, temperatuur, automatisch, verschillende, gebruikswijzen, worden, aanpast, gewenste, comfort, voortdurend,