witgoed | expert

Bosch KGE49VW4A Koelkast met vriesvak

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch KGE49VW4A Koelkast met vriesvak (Bosch-KGE49VW4A-Koelkast-met-vriesvak372537372)

XXL-formaat Extra breed model (70 cm), met meer ruimte voor etenswaren. De Bosch KGE49VW4A is een koel-vriescombinatie met de vriezer onder. De KGE49VW4A beschikt over drie transparante diepvriesladen, waarvan één bigBox-lade waardoor u over 111 liter vriescapaciteit beschikt. De bigBox-lade is zo groot dat er een hele gans in past. U kunt er natuurlijk ook een stapel pizza's of meerdere vriesbakjes in kwijt. In het koelgedeelte vindt u een verchroomd flessenhouder en vijf veiligheidsglas plateaus, waarvan er twee in hoogte verstelbaar en vier uitschuifbaar zijn. Daarnaast vindt u in de deur vier deurvakken waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de 302 liter koelruimte. Met energielabel A+++ is de KGE49VW4A een energiezuinige koel-vriescombinatie. Daarnaast beschikt de koel-vriescombinatie over verschillende andere energiebesparende functies. Denk hierbij aan een geavanceerde lowFrost technologie, een deuralarm wanneer de deur te lang open staat, een gescheiden temperatuurregeling voor het koel- en vriesgedeelte en een speciale vakantie instelling. In VitaFresh lades kunt u de vochtigheidsgraad van het koelgedeelte aanpassen. Zo zorgt u ervoor dat uw verse groente en fruit, vlees en vis langer vers en fris blijven.


sterren: duurEUR: 779.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, witgoed, expert, bosch, kge49vw4a, koelkast, vriesvak, bosch, kge49vw4a, koelkast, vriesvak372537372, formaatextra, breed, model, ruimte, etenswaren.de, bosch, kge49vw4a, vriescombinatie, vriezer, onder., kge49vw4a, beschikt, transparante, diepvriesladen, waarvan, bigbox, waardoor, liter, vriescapaciteit, beschikt., bigbox, groot, past., natuurlijk, stapel, pizzas, meerdere, vriesbakjes, kwijt., koelgedeelte, vindt, verchroomd, flessenhouder, veiligheidsglas, plateaus, waarvan, hoogte,