witgoed | expert

Karcher WD 4 Premium Alleszuiger Geel

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Karcher WD 4 Premium Alleszuiger Geel (Karcher-WD-4-Premium-Alleszuiger-Geel372533647)

De WD 4 Premium is een multifunctionele alleszuiger van Kärcher. Het apparaat is uitgerust met een robuust en roestvrijstalen vuilreservoir van 20 liter en een vlakfilter in een filtercassette, die snel kan worden verwijderd. Het filter is geschikt voor het opzuigen van zowel nat als droog vuil zonder verwisseling van het filter. Ook is het apparaat voorzien van een Pull & Push-blokkeersysteem, een ergonomische handgreep en een praktische opbergruimte voor de kale en het toebehoren op het toestel. De handgreep kan eenvoudig verwijderd worden, waardoor het toebehoren direct op de zuigslang kunnen worden aangesloten. De alleszuiger is superkrachtig en heeft een energiebereik van slechts 1000 Watt.


sterren: Expensive

EUR: 124.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, witgoed, expert, karcher, premium, alleszuiger, karcher, premium, alleszuiger, geel372533647, premium, multifunctionele, alleszuiger, krcher., apparaat, uitgerust, robuust, roestvrijstalen, vuilreservoir, liter, vlakfilter, filtercassette, worden, verwijderd., filter, geschikt, opzuigen, zowel, droog, zonder, verwisseling, filter., apparaat, voorzien, blokkeersysteem, ergonomische, handgreep, praktische, opbergruimte, toebehoren, toestel., handgreep, eenvoudig, verwijderd, worden, waardoor, toebehoren, direct,