witgoed | expert

Liebherr IKBP 2764-22 Inbouw koelvriescombinatie

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr IKBP 2764-22 Inbouw koelvriescombinatie (Liebherr-IKBP-2764-22-Inbouw-koelvriescombinatie372581818)

De Liebherr IKBP 2764-22 is een premium integreerbare koelkast met vriesvak. Het heeft een totale netto inhoud van 216 liter, verdeeld in 137, 59 en 20 liter. Het is een SuperCool automaat, voorzien van PowerCooling en een VarioBox. Voordelen van de Liebherr IKBP 2764-22 * Netto inhoud van 216 liter, verdeeld in 137, 59 en 20 liter * Voorzien van PowerCooling * Met 1 VarioBox Eigenschappen van de Liebherr IKBP 2764-22 PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen. Bij het openen van de deur schakelt de ventilator uit, wat ervoor zorgt dat de waardevolle energie bespaard blijft. De VarioBox maakt het indelen en serveerklaar bewaren van kleine levensmiddelen makkelijker. Het biedt een prettig overzicht.


sterren: onbekendEUR: 1799.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, witgoed, expert, liebherr, inbouw, koelvriescombinatie, liebherr, inbouw, koelvriescombinatie372581818, liebherr, premium, integreerbare, koelkast, vriesvak., heeft, totale, netto, inhoud, liter, verdeeld, liter., supercool, automaat, voorzien, powercooling, variobox., voordelen, liebherr, netto, inhoud, liter, verdeeld, liter, voorzien, powercooling, varioboxeigenschappen, liebherr, 22powercooling, zorgt, snelle, afkoeling, verse, levensmiddelen., openen, schakelt, ventilator, ervoor, zorgt,