witgoed | expert

Whirlpool ARG 913 1 Inbouwkoelkast onderbouw Wit

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Whirlpool ARG 913 1 Inbouwkoelkast onderbouw Wit (Whirlpool-ARG-913-1-Inbouwkoelkast-onderbouw-Wit372583434)

De Whirlpool ARG 913 1 is een inbouwkoelkast. De koelkast heeft een hoogte van 82 cm en een breedte van 60 cm. De koelkast heeft een inhoud van 108L koelen en 18L vriezen en heeft energieklasse F. Inbouw koelkast Een inbouwkoelkast is netjes weggewerkt in de nis achter een keukenkastdeur, of onder het aanrechtblad. Er zijn verschillende soorten inbouwkoelkasten: inbouw koel-vriescombinaties, onderbouw koelkasten die passen onder het aanrechtblad, inbouwkoelers zonder vriesvak en inbouw-wijnkoelkasten. Naast de juiste nismaten is bij een inbouwkoelkast het deursysteem belangrijk: een sleepdeur of een deur-op-deur systeem. Over Whirlpool Whirlpool is in 1911 opgericht in het Amerikaanse Michigan. Ondertussen is Whirlpool uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd actief is. Whirlpool produceert witgoed en keukenapparatuur, waaronder: wasmachines, drogers, vriezers, koelkasten, vaatwassers, magnetrons, ovens, kooplaten, afzuigkappen en koffieapparaten. De apparaten van Whirlpool hebben een aantrekkelijke prijs en beschikken over de nieuwste technologie.


sterren: Identical

EUR: 449.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, witgoed, expert, whirlpool, inbouwkoelkast, onderbouw, whirlpool, inbouwkoelkast, onderbouw, wit372583434, whirlpool, inbouwkoelkast., koelkast, heeft, hoogte, breedte, koelkast, heeft, inhoud, koelen, vriezen, heeft, energieklasse, f.inbouw, koelkasteen, inbouwkoelkast, netjes, weggewerkt, achter, keukenkastdeur, onder, aanrechtblad., verschillende, soorten, inbouwkoelkasten, inbouw, vriescombinaties, onderbouw, koelkasten, passen, onder, aanrechtblad, inbouwkoelers, zonder, vriesvak, inbouw, wijnkoelkasten., naast,