wonen | expert

Stealth ST-BF56 Bladeless Fan Vloerventilator Wit

Op bestehardware.nl (de beste hardware onderdelen) is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Stealth ST-BF56 Bladeless Fan Vloerventilator Wit (Stealth-ST-BF56-Bladeless-Fan-Vloerventilator-Wit372621990)

De Stealth ST-BF56 zorgt voor heerlijke verkoeling in je kamer. Door zijn bladloze design heeft deze ventilator geen zichtbare ventilatorbladen. Daardoor is hij ook makkelijk schoon te maken en extra veilig in gebruik. Voordelen van de Stealth ST-BF56 * Ventilator zonder ventilatiebladen * 8 verschillende standen * Compact formaat en daardoor makkelijk te verplaatsen Ventileren met de Stealth ST-BF56 De ventilator van Stealth beschikt over 8 verschillende standen. Daarbij heeft hij een geluidsniveau van 55dB en een draaicirkel van 80 graden. De timer van het apparaat is instelbaar tussen de 1 en 8 uur. Bij de levering zit ook een handige afstandsbediening waarmee je de ventilator heel eenvoudig van een afstandje bedient. Door zijn compacte formaat en gewicht van slechts 1, 8 kg is hij makkelijk te verplaatsen.EUR: 129.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

Koolmonoxide melders bij ConradVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties
bestehardware.nl, beste, hardware, onderdelen, wonen, expert, stealth, bladeless, vloerventilator, stealth, bladeless, vloerventilator, wit372621990, stealth, zorgt, heerlijke, verkoeling, kamer., bladloze, design, heeft, ventilator, zichtbare, ventilatorbladen., daardoor, makkelijk, schoon, maken, extra, veilig, gebruik.voordelen, stealth, ventilator, zonder, ventilatiebladen, verschillende, standen, compact, formaat, daardoor, makkelijk, verplaatsenventileren, stealth, bf56de, ventilator, stealth, beschikt, verschillende, standen., daarbij, heeft,